Tinem legatura aici pe

Blogul nostru

Colaborari platforme de livrare

Un pas important pentru perioada incerta cu trafic pietonal scazut, am reusit sa incheiem contract cu toti principalii jucatori de pe piata de livrare. Suntem bucurosi sa colaboram cu Takeaway, FoodPanda, Bolt Food, Tazz, Glovo. Va invitam sa ne gasiti pe una din platformele enumerate si sa gustati din bucatele facute de noi. Va asteptam comenzile.

Colaborarea cu Takeaway

Azi am reusit sa incheiem contractul cu cei de la Takeaway. Incercam sa facem contract cu principalii jucatori din piata, pentru ca mancarea noastra sa ajunga cat mai repede la clientii nostri. Speram ca pagina noastra din portal sa fie activa cat mai repede. Va asteptam sa comandati pentru a ne testa mancarea.

Prima zi de Caffeera

Cu bucurie, dupa 3 luni si 2 zile de renovari si multe alte procese birocratice, va anuntam ca am inaugurat Caffeera, cel mai nou restaurant, din Bucuresti. Va punem la dispozitie 41 de locuri la interior si 16 la terasa. Meniul nostru este stufos si va pune la dispozitie 80 de feluri de mancare. De asemenea suntem disponibili pentru rezervari, evenimente private, sarbatori, etc. Nu ezitati sa verificati meniul nostru online. Caffeera Coffee Pizza & More ... La multi ani!!!

Despre noi

Caffeera restaurant

Pizza Caffeera este facuta cu faina, sos rosii importate din Italia, mozzarella importata din Franta, pentru a creea gustul autentic. Incercam sa pastram metoda de preparare cat mai aproape de cea a maestrilor Pizzaioli, pentru a va bucura de gustul extraordinar al pizzei noastre. Avem peste 20 de feluri de pizza pe care le oferim clientilor nostri. Incercati acum

Postari recente

Comanda acum

Social widget

Don't forget to book a table

Table Reservations